Marianne Hack

marianne

Cognitief gedragstherapeut
Klinisch neuropsycholoog
GZ-psycholoog

Geboortedatum: 27 april 1959
Werkzaam bij M-Visio sinds 2012

Specialisaties emdr-therapeut
Loopbaan Ik ben begonnen in het onderwijs (Gezondheidszorg), daarna 14 jaar psycholoog bij Zorggroep Apeldoorn, daarna Ouderenpsychiatrie (GGZ), nu naast M-Visio werkzaam bij SymforaMeander centrum voor psychiatrie  als klinisch neuropsycholoog (belast met de neuro psycho-diagnostieken behandeling  binnen het centrum).
M-Visio is voor mij een plek waar met veel enthousiasme  en deskundigheid multidisciplinair wordt gewerkt aan herstel op psychisch en lichamelijk gebied
De passie voor mijn vak zit in het vinden van juist die hefbomen voor verandering die ervoor zorgen dat iemand in plaats van ‘vast te zitten op een zandbank’, weer in ‘volle zee’ terecht komt. Soms is daarvoor nodig dat eerst een psycho-diagnostisch onderzoek verricht wordt, om inzicht te krijgen in zwaktes en sterktes van de persoon, zodat in de behandeling gebruik gemaakt kan worden van sterke kanten om zwakke kanten te omzeilen.
De meeste voldoening krijg ik van als iemand weer in volle zee terug is en zijn reis kan vervolgen (om in dezelfde beeldspraak te blijven)
Ik heb ambities in steeds beter worden in mijn vak, door vakliteratuur bij te houden, mij bij te blijven scholen en te participeren in netwerken gericht op samenwerking  rondom een bepaald thema (bv. een speerpunt van M-Visio is ADHD bij volwassenen)
In mijn vrije tijd houd ik van fietstochten maken met anderen, romans lezen en lekker kletsen met vriendinnen over van alles en nog wat.